Telefon:

+46 (070) 416 4616

(Mitt mejlsvar kan hamna i din skräppost, så ta en titt där.)

info@varavackerhollviken.se

Öppet

Mån-Ons 10-18. Torsdag: STÄNGT ( Öppet enl överenskommelse) Fredag: 09.00-15.00 Lördag-Söndag: STÄNGT

PEDIKYR

Pedikyr är en kosmetisk behandling, perfekt för trötta fötter som behöver fotvård, inför sommaren, semesterresan, om du tränar mycket eller går och står. Genom en pedikyr förskönar vi fötter och tånaglar, tar bort små förhårdnader, formar och målar tånaglar, masserar fötter och underben. En pedikyr hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

Allt annat ska göras av medicinskt utbildad personal. Behandling av eventuella problem och sjukdomar är hudläkares och medicinska fotvårdares uppgifter.

Pedikyr Mini

Skäm bort dina fötter med ett mjukgörande, rengörande vattenbad med återfuktande egenskaper som avslutas klippning av tånaglar, nagelbandsvård samt fotmassage. Skön och avkopplande behandling för trötta fötter.

Klassisk Pedikyr

Mjukgörande och välgörande vattenbad med rengörande och återfuktande egenskaper. Formning av tånaglar, peeling, filning av förhårdnader, behandling av ev hälsprickor. Avslutas med en fot och underbens – massage.

SPA-Pedikyr

Mjukgörande och välgörande fotbad i påse. Formning av tånaglar, nagelbandsvård, peeling som tar bort torr hud och återfuktar huden, filning av förhårdnader, behandling av ev hälsprickor, välgörande inpackning med mask berikad med antioxidanter, vitamin C och E och hudstärkande mineraler. Avslutas med en fot och underbens-massage.