Telefon:

+46 (070) 416 4616

(Mitt mejlsvar kan hamna i din skräppost, så ta en titt där.)

info@varavackerhollviken.se

Öppet

Mån-Ons 10-18. Torsdag: STÄNGT ( Öppet enl överenskommelse) Fredag: 09.00-15.00 Lördag-Söndag: STÄNGT

MANIKYR

Vårdande Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande manikyrbehandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar

MINI

Formning av nagel, nagelbandsvård, polering av nagel. Avslutas med en fuktighetsbomb som får dina händer att bli silkesmjuka.

KLASSISK

Välgörande vattenbad, formning av nagel, nagelbandsvård, polering, handmassage och avslutas med en fuktighetsbomb som får dina hände att bli silkesmjuka.

SPA

I manikyr SPA ingår klassisk manikyr, peeling, varm inpackning somär fylld med antioxidander som återfuktar på djupet, reducerar fina linjer och rynkor. Ger huden en fantastisk återhållande fuktbalans. Avslutas med en hand och arm-massage.

SPA PARAFFINBAD

En exklusiv manikyrbehandling. Till skillnad från den klassiska manikyren ingår här även en hand-peeling, varm inpackning samt ett åerfuktande paraffinbad som är bra för åde leder och torra händer. Berikad med E-vitamin, persika-olja, avocadoolja och monoi of Tahiti som förbättrar hudens spänst och elasticitet. Huden blir mjuk och sammetslen. Hand och arm-massage. Du kommer att älska det!