behandling och prislista

NAGELFÖRLÄNGNING MED GELÉ

Nytt set  
Naturell / Clear 580:-
Naturell/Clear med Gellack 620:-
Fransk 620:-
Fransk Pink och White Gele / Reverse Teknik
650:-
Ombre 650:-
(Glitter, stenar och dekorationer finns som tillval)  
Nailart, Effekt, Chrome mm 10:-/nagel
   
Lagning av Nagel 60:-/ST
Borttagning av gelénaglar 280:-

Gelén slipas skonsamt bort, polering av nagel. Avslutas med närande nagelolja.

 

NAGELFÖRSTÄRKNING MED GELÉ

För dig med tunna och sköra naglar. Denna behandling förstärker dina naturliga naglar och du kan bevara dina naglar vackra och långa.  
Naturell / Clear 500:-
Naturell/Clear med Gellack 580:-
Fransk Pink och White Gele / Reverse Teknik 600:-
Ombre 600:-
   
Återbesök / Påfylling  
Naturell / Clear 450:-
Naturell/Clear med Gellack 480:-
Fransk 480:-
Fransk Pink och White Gele / Reverse Teknik 500:-
Borttagning av förstärkning. 280:-
Gelén slipas skonsamt bort, polering av nagel, närande nagelolja  

GELLACK PERMANENT LACKNING (Passar både naglar och tånaglar)

För dig som tröttnat på att vanligt lack flagnar och nöts bort på bara några dagar.
Det permanenta lacket som är skonsamt och lätt stärkande för dina naturliga naglar.
Du slipper sitta och vänta på att lacket ska torka då gelélacket
härdas direkt i led lampa. Perfekt för både händer och fötter.


Först Filar vi dina naglar, gör dina nagelband fina och därefter lackar vi naglarna med
Permanent gelélack.


Det permanenta lacket ger en fantastisk högglansig yta, ger skydd och förlängd hållbarhet samt
förebygger mikrosprickor som annars kan ge matt yta.
Du kommer älska dina nya naglar.

Permanent Gelélack 1 färg 400:-
Permanent Gelélack 2 färg 450:-
(Glitter,stenar och dekorationer finns som tillval)  

Återbesök/Påfyllning

Vill du inte byta färg på ett tag, kan påfyllning av utväxt göras en gång efter max 2 veckor. Endast påfyllning av samma färg kan göras vid detta tillfälle. Detta innebär att du kan ha vackra naglar i en hel månad.

 
(Ej möjligt vid fransk lackning) 320:-
Borttagning av Gelélack Permanent lackning. 250:-
Skonsam borttagning av permanent lackning. Mini manikyr som avslutas med närande nagelolja.  

MANIKYR

Manikyr - Naturlig Nagelvård

Vårdande Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande manikyr behandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar.

Manikyr Mini

Formning av nagel, nagelbandsvård, polering av nagel. Avslutas med en fuktighetsbomb som får dina händer att bli silkesmjuka.

 

250:-

Manikyr Klassisk

Välgörande vattenbad, formning av nagel, nagelbandsvård, polering, handmassage och avslutas med en fuktighetsbomb som får dina händer att bli silkeslena.

 

380:-

Manikyr Spa

I Manikyr Spa ingår klassisk manikyr, peeling, varm inpackning som är fylld med antioxidanter som återfuktar på djupet, reducerar fina linjer och rynkor. Ger huden en fantastisk återhållande fuktbalans. Avslutas med en hand och arm-massage.

 

 

450:-

Manikyr Spa Paraffinbad

En exklusiv manikyrbehandling. Till skillnad från den klassiska manikyren ingår här även en hand-peeling, varm inpackning samt ett återfuktande paraffinbad som är bra för både leder och torra händer. Berikad med E-vitamin, persika-olja, avokado-olja och monoi of Thaiti som förbättrar hudens spänst och elasticitet. Huden blir mjuk och sammetslen. Hand och arm-massage. Du kommer att älska det!

 

 

 

480:-

Permanent lackning i ovan behandling 1 färg +220:-
Permanent lackning i ovan behandling 2 färg (fransk) +240:-
Vanlig lackning i ovan behandling 1 färg +60:-
Vanlig lackning i ovan behandling 2 färger +80:-

Lackning med vanligt Lack

1 färg 100:-
2 färger 120:-

PEDIKYR

Pedikyr är en kosmetisk behandling, perfekt för trötta fötter som behöver fotvård, inför sommaren, semesterresan, om du tränar mycket eller går och står. Genom en pedikyr förskönar vi fötter och tånaglar, tar bort små förhårdnader, formar och målar tånaglar, masserar fötter och underben. En pedikyr hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

Allt annat ska göras av medicinskt utbildad personal. Behandling av eventuella problem och sjukdomar är hudläkares och medicinska fotvårdares uppgifter.

Detoxsoak

Detoxsoak erbjuder avkopplande behandling som återbalanserar naturliga energier, förbättrar mikrocirkulationen och därmed bidrar till att förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande.

Behandlingen börjar med vattenbad med magnesiumsulfat-kristaller och örtextrakt som hjälper till att lugna, lindra stress och höja stämningen.

Vattenbadet följs av en skön fot och underbens-massage. Vi använder oss av Cuccio Naturales teknik Somatology-Massage och ett Serum. Somatology kombinerar det bästa av zonterapi, akupressur och massage. (Här ingår inte nagel och nagelbandsvård utan behandlingen koncentreras på avkoppling, avgiftning och att tillföra fukt till hud och fötter)

 

 

 

 

 

399:-

Pedikyr Mini

Skäm bort dina fötter med ett mjukgörande, rengörande vattenbad med återfuktande egenskaper. som avslutas klippning av tånasjår och nagelbandsvård fot massage. Skön och avkopplande behandling för trötta fötter.

 

350:-

Klassisk Pedikyr

Mjukgörande och välgörande vattenbad med rengörande och återfuktande egenskaper. Formning av tånaglar, peeling, filning av förhårdnader, behandling av ev hälsprickor. Avslutas med en fot och underbens - massage.

 

470:-

SPA-Pedikyr

Mjukgörande och välgörande fotbad i påse. Formning av tånaglar, nagelbandsvård, peeling som tar bort torr hud och återfuktar huden, filning av förhårdnader, behandling av ev hälsprickor, välgörande inpackning med mask berikad med antioxidanter, vitamin C och E och hudstärkande mineraler. Avslutas med en fot och underbens-massage.

 

 

550:-

Lackning i ovan behandling

Vanlig lackning 1 färg +60:-
Vanlig lackning 2 färger +80:-
Permanent lackning, gelélack 1 färg +200:-
Permanent lackning, gelélack 2 färger +250:-

SPRAYTAN

Få en fantastisk och naturlig solbränna utan farliga UV strålar. För dig som vill vara brun året om eller om du vill vara brun till festen. Då passar spraytan perfekt. Innehåller endast naturliga ämnen. Få en vacker jämn solbrun färg på bara 10 minuter. Vi väljer tillsammans ut en nyans som passar just dig. Doftar fräscht, ger ingen orange ton och garanterat naturligt resultat.

Hel kropp 350:-
Halv kropp 250:-
Ansikte och dekolletage 200:-

HÅRBORTTAGNING

Möt den mest naturliga metoden för hårborttagning- Sugaring. Passar både män och kvinnor och alla typer av hår. Ett naturligt alternativ till vaxning. Sugaring orsakar inte irritation eller allergier. Metoden känns mindre smärtsam än vaxning. 100% naturlig, fria från parabener och alkohol.

Hårborttagning för kvinnor  
Överläpp eller haka 150:-
Överläpp / haka / kinder 300:-
Armhålor 250:-
Armar 350:-
Ben (från knä och ner) 350:-
Hela ben 550:-
Bikini Fr 250:-

FRANSAR OCH BRYN

Plock av bryn (vaxning ingår) 200:-
Färgning av fransar 200:-
Färgning av bryn (plock och vaxning av bryn ingår) 250:-
Färgning av fransar samt plock av bryn(vaxning ingår) 280:-
Färgning av fransar och bryn (plock och vaxning ingår) 300:-

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Önskar du dig långa, vackra och fylliga ögonfransar? Ögonfransförlängning passar alla åldrar och livsstilar. Resultatet blir naturligt med tätare, fylligare och längre fransar, allt beroende på vad du önskar. Jag erbjuder både singelfransar och volymfransar.

Nytt set singelfransar 1250:-
Påfylining singelfransar upp till 4 veckor 590:-
Påfyllning singelfransar upp till 5 veckor 690:-
Quickfix 45min 450:-
   
Nytt set volymfransar 1450:-
Påfyllning volymfransar upp till 4 veckor 690:-
Påfyllning volym upp till 5 veckor 790:-
Quickfix 45min 550:-

Lashlift -Franspermanent

Nu kan du vakna färdigsminkad utan att behöva göra en fransförlängning. Detta alternativet passar dig som vill få ett litet lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar.


Vi använder enbart produkter från Elleebana, av många ansedda som det absolut bästa och skonsammaste inom lashlift, då vi samtidigt som vi böjer fransarna tillsätter Lanolin som ger fransarna lyster och spänst (lite som ett balsam för fransen). Med traditionella franspermanenter har det funnits stora chanser för ”överböjda” och ”krulliga” fransar, detta problemet är helt eliminerat med Elleebana´s Lashlift. I slutet av din behandling färgar vi dina fransar kostnadsfritt, vill du ha färgning av underfransarna väljer du det vid bokningen.
Detta alternativet passar även utmärkt för dig som inte kan ha fransförlängning på grund av allergisk reaktion. ..en mjuk fin böj på fransen utan att behöva stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon.

Lashlift inkl färgning av överfransarna 600:-
Avbokning av bokad tid ska ske senast 24 timmar innan bokningen. Annars debiteras en "no show" avgift, 100% av behandlingskostnaden.